dimarts, 5 de febrer de 2013

PROGRAMACIÓ MES DE FEBRER

 
Aquí us deixem la programació d'aquest mes de febrer perquè pugueu seguir les activitats que farem durant l'estona de pati. Aquestes activitats son voluntàries, tot i que els animen a fer-ho, i les programem també tenint en compte les propostes que ells-es ens fan. D’aquesta manera potenciem l’autonomia dels infants a l’hora d’escollir el que prefereixen fer i donem un ventall de possibilitats per poder conèixer altres maneres de gaudir del lleure.
Com ja sabeu molts de vosaltres, durant aquest curs escolar estem treballant com a Centre d'Interès la "Xina" i la seva cultura, per tant, les activitats que proposem procurem que estiguin relacionades amb aquesta temàtica.


Tot seguit comencem amb els nens i nenes de P4. Recordeu que enguany, abans de començar les classes de la tarda, els infants d’educació infantil fan una relaxació dirigida pel monitor-a de cinc minuts, per afavorir la segona part lectiva del dia.
 
 
 

 
Els nens i nenes de P5 durant aquest mes també treballaran La Xina!
 
Els nens i nenes de 1er i 2on descobriran la Xina a través del joc i cal destacar també que els dimecres molts infants participen en el taller que ofereixen un grup de nens i nenes de 6è de teatre que va començar fa un parell de mesos. Igual també amb la primera edició de "Tu cara me suena" prevista per al mes que ve, els assajos els fan per grups i a diferents horaris.   

Tot seguit la programació dels nens i nenes de 3er fins a 6è. En aquesta graella surt reflectit el que destaquem aquell dia però també tenen a la seva disposició el Racons de Pati: lectura, jocs, dansa, cançons, dibuix, jocs dirigits, esports, jocs de taula, hort...d'aquesta manera a l'hora del pati hi ha una opció per a cada nen i nena. Com ja s'ha esmentat anteriorment el grup de 6è fa moltes propostes que duem a terme entre elles esta la primera edició de "tu cara me suena" i el taller de teatre del dimecres per altres nenes i nenes a partir de 1er.Esperem que tot el nostre esforç es tradueixi en aconseguir una qualitat educativa en la realització de les nostres activitats i un entorn molt favorable per al desenvolupament dels infants.

Només queda agrair-vos la col·laboració que ens esteu donant amb aquestes iniciatives i recordar-vos que estem a la vostre disposició per qualsevol dubte o suggeriment.
Judit Huerta
Coordinació

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada