dilluns, 8 de febrer de 2016

PINGÜINS CARNAVALEROS

Bona tarda famílies!Doncs aquí van les fotos del divendres passat! Que bé ho vam passar! Com aquest any estem treballant Argentina i la Patagònia ens hem disfressat de pingüins! Ens ha agradat molt aquesta disfressa i a més ho vam passar genial!
Tots els infants del menjador vam menjar al revés, és a dir, vam començar pels postres, desprès vam menjar el segon plat (carn arrebossada) i, per últim, el primer plat (sopa)  Els nens i nenes ja ho esperaven amb ganes, per què fa molts anys que el dia de Carnaval dinem així i ens agrada tenir un migdia diferent i divertit!

A l'hora del pati, cada grup va fer coses diferents, els més petits van preparar una disfressa de pingüí dies enrera i el divendres tots i totes es van disfressar, van fer un "passe de models" i van passejar pel pati de baix. Els infants de 1er i 2on, després de dinar, van fer un taller de pintar cares! Una activitat molt adequada pel dia de Carnaval! 
Els infants del 2on torn (3r, 4t, 5è i 6è), abans d' anar dinar, vam estar ballant amb música "carnavalera" i fent-se fotos amb les disfresses que portaven des de casa.  Si voleu veure més fotos d'aquell dia, clica aquí
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada