dijous, 22 d’octubre del 2015

P3. Com dormim?

Hola hola!

P3 Ja tornem a estar aquí! 

L'altre dia vam parlar de que bé que menjàvem, i avui toca parlar de com dormim!

Com ja sabeu, hi han infants que els costa més dormir que d'altres però, les monitores sempre diem que no cal dormir si no volem o ens costa més, però si cal que ens relaxem per encarir l'escola a la tarda amb més energia. Així que, si tanquem els ulls i estem relaxats, ja n'hi ha prou. 
Els nens i nens de P3 ja tenen agafats els hàbits a l'hora del menjador. Un cop acaben de dinar anem marxant al "suru" a dormir. Allà tenen posats els seus llitets amb els seus llençols o sacs de dormir. Apaguem el llum i posem una mica de música que ens ajudi a relaxar-nos. 
Normalment, ja estem tots a relaxats cap a les 14.15h. Alguns infants ja van als llitets a partir de la 13.30h i d'altres cap a les 14h. Tot depen del menjar que hi hagi aquell dia i de la rapidesa en la que mengem. Ens quedem als llitets fins les 14.45h que ja ens hem d'aixecar i posar-nos les sabates. 






Un grup de nens i nenes de primària, de vegades, venen a ajudar-nos a posar-nos les sabates i els hi diuen, per exemple, a quin peu van cada una. 


Si voleu veure més fotos clica aquí

Més endavant seguirem explicant-vos més coses sobre el que fem al menjador!

Fins aviat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada