dilluns, 19 d’octubre del 2015

Torneig futbol 3r - 6è

Hola!

Ja tornem a ser aquí, però questa vegada amb els nens i nenes de 3r a 6è!
El passat divendres 16 d'octubre, vam organitzar un torneig de futbol amb 3r i 4t. Els infants de 5è i 6è participaven de l'organització general del torneig ( alguns feien de liniers, ajudants d'àrbitre, etc) 


Liniers

Els infants de 3r i 4t van organitzar-se entre ells formant grups i escollint un nom per el seu equip. Vam començar un equip contra l'altre i així fins arribar a la Semi-Final i la Final.

Ens ho vam molt bé i a més vam aprendre a guanyar i a perdre. Tot i així, encara ens queda feina per fer i seguirem organitzant torneigs on jugar i passar una bona estona, serà el principal objectiu. Treballarem a compartir el joc i no enfadar-nos entre nosaltres quan el resultat no és el que esperàvem.


La Final



Aquesta iniciativa va sorgir dels propis infants de 3r a 6è. Els monitors i monitores del equip, vam escoltar aquestes demandes i vam quedar amb els infants, que cada divendres faríem un torneig de qualsevol esport que triem entre tots i totes les participants. 

L'esport és un joc que, durant l'estona de pati, crea algun que altre conflicte, però entre tots i totes treballarem aquests aspectes i aconseguirem jugar sense aldarulls!





Si us ve de gust veure altre fotos del torneig  clica aquí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada